Binnenkort op Mooimuziek

» Verboden Muziek
» De Hemelse X Factor van Rebecca Ferguson

gepubliceerd op dinsdag 7 oktober 2008

The Secret Combination Live at Paradiso

Hoes van de nieuwe CD/DVD van 'The Secret Combination', 'Live at Paradiso' De nieuwe Live CD/DVD van "The Combination"
In februari van dit jaar vestigde ik al de aandacht op de Nederlandse countryrock 'slash' westcoastpop van "The Secret Combination", alias "The Combination". Lees "Het geheim van The Secret Combination".

Een paar dagen geleden ontving ik de volgende e-mail...

"Sinds deze week is het live album (DVD+CD) verkrijgbaar: The Secret Combination Live - Paradiso Amsterdam 2007 (Pias).

Tijdens deze concertregistratie speelt de band een selectie uit haar albums 'Introducing' (2001), 'Code of Mercy' (2003) en 'In the Heartland' (2007).

Het nieuwe live-album (lees recensie Oor ...) is verkrijgbaar in de betere platenzaak en natuurlijk gemakkelijk via de website te bestellen voor slechts 15 euro (www.secretcombination.com).

Beeld en geluid werden geregistreerd door Fabchannel. In Heartland Studio vond de mix en mastering plaats. Bert Keller tekende wederom voor de fraaie vormgeving.

Surf naar de site voor meer info over de albums en band."

Op het Live album staan 4 nummers van het laatste album "In the Heartland", te weten "City boys don't die", "In the Heartland", "Lethal love" en "How about now?".

Op de site staat te lezen: "Ook zal The Combination (per 2008 de nieuwe bandnaam) een aantal unplugged optredens verzorgen en aan een nieuw studioalbum werken, dat in 2009 zal verschijnen."

Daarnaast moet het marketingbureau van de band eens wakker worden: doe eens iets aan het consistent promoten van die nieuwe bandnaam mensen (nota bene per 2008!), en claim het domein thecombination.nl of combination.nl. Dat maakt "The Combination" allicht wat vindbaarder!

0 reacties: