Binnenkort op Mooimuziek

» Verboden Muziek
» De Hemelse X Factor van Rebecca Ferguson

gepubliceerd op woensdag 22 juli 2009

Vreemd, Vreemder, Foreigner...

Muziekblad Oor meldt dat de heren van Foreigner aan een nieuwe release werken. Ik dacht eigenlijk dat ze al dood en begraven waren en dat hun nummers zich bevonden onder de antiquiteiten van de Oude Muziekwereld. Niets is dus minder waar.

Foreigner is al weer zo lang uit de hitlijsten verdwenen dat ze waarachtig als vreemdeling in muziekland gezien mogen worden... Maar denk even terug aan "Cold As Ice" (geef toe: een geweldig nummer en nog steeds een heerlijke meezinger in de file) en "I Wanna Know What Love Is" (is dan wat obligater, maar toch ook echt geen slechte meezinger).

Niemand minder dan producer Mark Ronson bemoeit zich met de wederopstanding van de eens zo populaire band. Mark Ronson? Is dat niet de producer van Amy 'Op-sterven-na-dood' Whinehouse? Yep, dat is 'm. Mark is namelijk de stiefzoon van Foreigner gitarist Mick Jones. Ja, zo kan ik het ook!
Ik ben wel heeeel benieuwd wat voor muziek dat op gaat leveren.

De site van Oor meldt: "Eind september verschijnt een drie disks omvattende nieuwe release, bestaande uit nieuwe muziek, remixen van grote hits en een recente serie live opnames. Het complete pakket is alleen te koop via de Amerikaanse winkelketen Walmart."

0 reacties: