Binnenkort op Mooimuziek

» Verboden Muziek
» De Hemelse X Factor van Rebecca Ferguson

gepubliceerd op vrijdag 26 juni 2009

Michael Jackson overleden

Sinds donderdag avond gaan verschillende berichten de ronde dat Michael Jackson zou zijn overleden na een hartstilstand.

Om even voor half twaalf meldde CNN dat de popzanger een hartstilstand zou hebben gehad. Om half een bevestigde de nieuwszender dat Jackson in een coma lag, om een paar minuten later te melden dat hij volgens verschillende bronnen zou zijn overleden.

Op NOS.nl viel te lezen: "Jackson (50) zou zijn opgenomen in het UCLA Medical Center in Los Angeles. Het nieuws werd als eerste gemeld door de website TMZ, die inmiddels schrijft dat de zanger is overleden. Andere bronnen bevestigen dat nog niet."

Uiteindelijk bevestigde CNN om half twee Nederlandse tijd dat poplegende Michael Jackson inderdaad is overleden. Op CNN.com staat: "Michael Jackson, the show-stopping singer whose best-selling albums -- including "Off the Wall," "Thriller" and "Bad" -- and electrifying stage presence made him one of the most popular artists of all time, died Thursday, CNN has confirmed."

Het is een trieste dag voor de muziekwereld en de showbizz. Er zullen de komende dagen ongetwijfeld weer veel flauwe grapjes gemaakt worden over de man die naast "King of Pop" ook de ongemakkelijke bijnaam "Wacko Jacko" kreeg toebedeeld. Mooimuziek zal hem eren om wie hij was: een artiest, die de muziekwereld rijker heeft gemaakt met een nalatenschap waar nog velen tot in lengte der dagen van zullen genieten. Zijn fenomenale stem, zijn ongeëvenaarde danstalent en zijn onnavolgbare creativiteit zullen nooit meer van nabij ervaren kunnen worden.

De enige echte King of Pop is dood. Ik zal hem missen!

Info:

0 reacties: